HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

KHTR-Nieuws

Na een spektakelstuk verliezen onze heren met 26-30 van tweedenationaler Handbalclub Izegem.

Speelden mee: Brecht, Ben, Mathew, Lander, Sam, Emiel, Jarne, Michiel M, Michiel D, Bengt, Ward, Victor en Klaas.

Zaterdag eerste competitiewedstrijd in Mechelen.

Vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat Izegem een heel sterke ploeg is. Ze staan duidelijk al een stuk verder dan ons.

Eerste kwartier:
Izegem kwam op de proppen met een hoge verdediging en dat bracht ons duidelijk van ons stuk. Heel wat ballen werden door de Izegemse verdediging onderschept en afgemaakt in tegenaanval. Bijgevolg sloop de onzekerheid in onze aanvalslinie. Een harde 0-15 was het verdict.

We organiseren dit jaar een vriendjesdag op 28 september van 9u30 tot 12u00. Iedereen mag zijn vriendjes/vriendinnetjes meebrengen om eens te komen meetrainen, deelname is volledig gratis en vrijblijvend.

Op het jaarlijkse gala van de speler en speelser van het jaar werden de beste 10 jeugdwerkingen van het land in de bloemetjes gezet, en deze keer is KHTR mee in de prijzen gevallen.

Komende matchen/events

WELKOM BIJ ONZE HANDBALFAMILIE

Knack Handbal Team Roeselare probeert zo veel meer te zijn dan een sportclub. We zijn eerder een familie, een warm nest waar iedereen welkom is en waar iedereen echt meetelt.

We zijn dan ook trots op onze vereniging: we schenken evenveel aandacht aan jeugd als aan onze eerste teams, we spelen bijna uitsluitend met eigen opgeleide spelers, onze trainers zijn nagenoeg allemaal gediplomeerd, we bieden hen voldoende opleidingskansen aan en samen met talloze vrijwilligers zorgen we wekelijks voor ongelooflijk veel sportplezier.

En sportplezier, dat is met handbal verzekerd! Handbal is een snelle spectaculaire balsport met een lage instapdrempel en waar teamgeest en inzet wonderen kan doen om resultaten te halen.

Nieuwsgierig? Zet gerust de stap en kom eens kijken of meetrainen, want handbal is écht een toffe sport die de moeite waard is. Je bent alvast welkom bij onze familie!

 

Jeroen Buyck - #preusevoorzitter

© 2019, website powered by Twizzit.com